Siirry sisältöön
Laiva

Kylpylämatka Viron Pärnuun 28.-31.3.2019 Peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi!!

Tänä vuonna järjestetään kylpylämatka Viron Pärnuun 28.-31.2019. Kyselyn mukaan kylpylämatka sai hieman enemmän kannatusta kuin perinteinen laivamatka Tukholmaan.

Kohteena on Viking SPA Hotelli Pärnussa, joka on muutaman minuutin kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta ja rannasta. Hotellissa on ruokasali, baari, myymälä, kauneussalonki, apteekki, hammaslääkäri ja kokoustiloja. Ei sovi liikuntaesteisille. Saunakeskuksessa 6*14m uima-allas, höyrysauna, suolasauna ja suomalainen sauna, iso uima-allas erilaisilla rentouttavilla vesihierontapisteillä (n.250m2), vastavirtajoki, porealtaita, Japanilainen allas ja lasten allas. Keskuksen katolla viikinkien kotasauna.

Kaikki huoneet savuttonia ja allergikoille sopivia. Huoneissa on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa siirrettyä vierekkäin, televisio, radio, puhelin, viileäkaappi, WC suihkulla sekä maksuton langaton internet. Kaikissa huoneissa on kylpytakit ja hiusten kuivaaja.

Hintaan sisältyy loma puolihoidolla + 2 hoitoa + 2*20 min hieronta.

Puolihoito alkaa tulopäivän illallisella ja päättyy lähtöpäivän aamiaiseen. Perilläoöopäivinä aamiainen ja illallinen. Hintaan kuuluu kuntosalin, uima-allasosaston ja saunojen käyttö niiden aukioloaikoina,

Etukäteen ilmoitettaessa mahdollisuus erikoisruokavalioon: diabeetikot, laktoositon, gluteeniton, kasvisruoka.

Laivamatkat Viking Linella: meno HEL-TAL 10:30-13:00,  paluu  TAL-HEL 17:00-19:30

Hinta 295€/hlö jaetussa H2 huoneessa sisältäen kuljetuksen Tuomisen bussilla SÄK-HEL- SÄK. Meno-ja paluumatkalla mahdollinen ruokailu laivassa ei sisälly yhteishintaan.

Alustavasti paikkoja on varattu 30. Matka toteutuu, jos osallistujia on vähintään 20h. Sitovat ilmoittautumiset Helville 22.2.2019 mennessä p.0500 614 542 tai s-postiin: helvi.rekola@gmail.com.

Hotellista ja palveluista lisää tietoa:www.viiking.ee/en/

 

 

Vieritä ylös